Opšivanje tepiha i zamena resa u Tepih servisu Beograd

U kojoj god meri da održavate i pazite na stanje vašeg tepiha, sa protokom dovoljno vremena, prosto je nemoguće da tepih zadrži svoj prvobitni oblik u potpunosti.

Tepisi vremenom gube svoja vlakna, ivice postaju iskrzane, iskidani konci postaju vidljivi, a sve to utiče da tepih koji je nekada izgledao savršeno i pružao svežinu prostoriji danas samo narušava izgled.

Iako se ljudi najčešće odlučuju da se reše zastarelog tepiha i zamene ga novim, to ne mora biti slučaj!

Namena tepiha je uglavnom dekorativna, ali ako imate tepih koji ima veliku sentimentalnu vrednost i ne želite da ga zamenite novim, usluga opšivanja tepiha i zamena resa može biti odlično rešenje za vas!

Ne morate da bacite omiljeni tepih zato što je postao istrošen, opšivanjem je moguće vratiti originalan izgled tepiha koji ste zavoleli.

Nudimo veliki izbor različitih nijansi boja i vrsti konca. Što nam omogućava da kvalitetno i pouzdano uradimo opšivanje tepiha koje će ga vratiti u originalno stanje.

Zamena resa tepiha

Često se dešava da je tepih izgubio mnogo resa na svojim ivicama, što utiče na nepovoljan prizor tepiha. Tepih servis Beograd može da izvrši zamenu resa na tepihu tako da se postigne sveži izgled tepiha koji prija oku.

Ukoliko želite, možemo i da dodamo rese na tepisima koji prvobitno nisu bili ukrašeni njima. Sve na osnovu vaših želja i preferencija. U izboru imamo više vrsta resa: od konca ili svile, kao i različitih dužina.

Zašto obnoviti stari tepih?

  • Kupovina tepiha ume da bude zamarajuća procedura. Postoje brojni faktori na koje je potrebno obratiti pažnju, što će vam oduzeti vremena, a već imate tepih u svom domu. Opšivanje tepiha i zamena resa će vam uštedeti novac, jer novi tepisi nisu jeftini, a obnova starog tepiha bi vas koštala manje od kupovine novog.
  • Uklanjanje starog tepiha može biti problematično. Naročito ako se radi o tepihu veće površine. Tepih može biti težak, što njegovo odnošenje na smeće čini teškim, pogotovo ako živite u zgradi ili dalje od kontejnera.
  • Tepih može predstavljati uspomenu i imati veliku sentimentalnu vrednost. Možda je vaša baka ili prabaka isplela tepih koji vam krasi dom već nekoliko decenija. Ili ste kupili tepih na nekom egzotičnom putovanju. Umesto da kupite novi tepih koji će izgledati lepše, ali neće imati istu vrednost za vas, pozovite nas da spasimo vaš tepih.