Dubinsko pranje nameštaja u Tepih servisu Beograd

Dubinsko pranje nameštaja je proces u kojem se uklanjaju fleke i mrlje iz različitog nameštaja u vašem domaćinstvu. Kada se uradi profesionalno, dubinsko pranje nameštaja Beograd čini glavnom destinacijom za stari nameštaj, a može znatno da poboljša izgled i životni vek vašeg nameštaja.

Dubinsko čišćenje nameštaja može da bude problematično, naročito kada je reč o jako zaprljanim površinama i flekama koje su nanete pre dosta vremena. Drugi rečima, što stu fleke starije, to ih je teže ukloniti.

Pored toga, čišćenje nameštaja oduzima dosta vremena i zavisi isključivo od vrste tkanine koju treba očistiti, razmeru fleka i njihovog hemijskog porekla. Uklanjanje fleka iz nameštaja je pravi izazov i može – ako se uradi profesionalno, kao što mi radimo – doneti sjajne rezultate i sveži izgled nameštaja koji traje duže.

Naš metod dubinskog čišćenja nameštaja u Beogradu

Mi se ponosimo u pružanju usluge dubinsko pranje nameštaja Beograd, koja je bez premca! Naravno, naš ponos potiče na osnovu jedinstvenog metoda za čićenje nameštaja. Mi koristimo metod ekstrakcije vrelom vodom – poznat kao čišćenje parom.

Ovim metodom smo u mogućnosti da pod visokim pritiskom impregniramo bezbedno sredstvo za čišćenje nameštaja od mebla, a zatim ih trenutno povlačimo nazad iz tkanine.

Koraci koji naš metod čišćenja nameštaja od mebla podrazumeva su:

  • Ukljanjamo sve suvišne stvari sa nameštaja, a zatim usisavamo komad nameštaja.
  • Zatim nanosimo sredstvo za čišćenje nameštaja od mebla, kojim se rastvaruju fleke i sitno grumenje prašine i prljavštine koji bi mogli da se utrljaju u tkaninu.
  • Potom radimo dubinsko čišćenje parom.

Prednost ove metode čišćenja nameštaja od mebla je što se istovremeno uklanjaju fleke, kao i talozi prljavštine iz dubine vlakana koje izazivaju njihovo trošenje.

Na šta obratiti pažnju pri čišćenju nameštaja od mebla

  • Ako imate fleku na komadu namešataja, nemojte da pokušavate da je uklonite sami, osim ako zaista znate kako da to učinite. Često moramo uklanjamo fleke koje su pogoršane jer su vlasnici – ili nekfalifikovani čistači – pokušali da pogrešno uklone fleke.
  • Pročitajte etiketu na nameštaju. Mnogi servisi koji tvrde da se bave čišćenjem nameštaja prave veliku grešku čisteći nameštaj vodom, kada je predviđeno da se primeni suvo pranje nameštaja.
  • Angažujte iskusno, stručno osoblje za čišćenje nameštaja. Svi naši timovi koji pružaju usluge čišćenje su prošli kroz kompletnu obuku i poznaju sve standarde instutrije.

Čišćenje kožnog nameštaja

Kožni nameštaj je odlična investicija koja čini da vaš dom izgleda sofisticiranije. Iako je kožni materijal izuzetno trajan, tragovi upotrebe se lako primećuju, zbog čega je čišćenje kožnog nameštaja do velikog značaja.

Većina sredstava za čišćenje nisu predviđena za kožni nameštaj i mogu da oštete njegov finiš, što dovodi do sušenja i stvaranja pukotina.

Tepih servis Beograd nudi bezbedno i efektivno čišćenje kožnog nameštaja koja mu vraća originalnu svežinu i sjaj, što čini vašu investiciju vrednijom. Uz redovno čišćenje specijalnom metodom za kožni nameštaj, možete zaustaviti njegovo prevremeno propadanje i održati sjajan izgled.

Naši stručnjaci će pažljivo identifikovati tip kože na vašem nameštaju i u skladu sa tim odabrati sredstva specijalno namenjena za čišćenje i uklanjanje nagomilane prljavštine i ostalih nečistoća koje izazivaju fleke i oštećenja.

Ne bacajte stari nameštaj i nemojte trošiti velike svote novca na presvlačenje nameštaja. Ako želite da povratite originalan izgled nameštaja nazovite Tepih servis Beograd i zakažite termin.