Dubinsko pranje automobila

Automobili su kompleksne mašine i da bi funkcionisali u najboljem izdanju neophodno je redovno ih održavati. Međutim, to ne znači da treba zapostaviti unutrašnjost automobila.

Osim ako ne planirate da automobil vozite samo na stazi, možete imati najbrži motor, ali nećete moći u potpunosti da uživate u vožnji sa prljavim enterijerom.

Dubinsko pranje automobila može da potpuno promeni osećaj kada kročite u svoj automobil. Nije retkost da se vlasnici oduče da prodaju automobil usled neprijatnog mirisa koji nikako ne mogu da uklone, sve dok se ne obrate profesionalcima.

Uzroci neprijatnog mirisa u automobilu

Vozači provode dosta vremena u svojima automobilima, u njima se često jede i pije kafa pri odlasku na posao, pa se ponekad zadesi da se nešto prolije i prospe. Organske materije i prljavština koju unosimo u automobil iz spoljašnjeg sveta predstavlja hranu za mikroorganizme.

Situacija sa neprijatnim mirisima je naročito problematična ako imate kućnog ljubimca i često ga vozite u automobilu. Ljubimci imaju naviku da se zavlače i gde treba i gde ne treba, a u tom procesu pokupe sve i svašta sa zemlje (što završi na nameštaju vašeg automobila).

Takođe, mala deca mogu doživeti „nesreću” dok se voze, a ne želite da vam se taj miris nedeljama proteže po automobilu.

Naročito u letnjim mesecima, kada su automobili zbog znoja i vrućine pravi inkubatori za razvoj bakterija (vlaga + toplota). Iako su automobili opremljeni filterima kabine, čak i kada se oni redovno menjaju, ovi filteri ne mogu da pročitste prljavštinu koja dolazi iz samog nameštaja automobila.

Vremenom se situacija pogoršava, vi pokušavate da očistite automobil, odvozite ga u perionicu, ali kao da sve što pokušavate nema efekata, a situacija je sve gora i gora.

Istina je da perionice često nemaju profesionalnu opremu koja je neophodna za dubinsko pranje nameštaja u vozilu. Našim timovima za čišćenje se u arsenalu nalazi specijalna mašina za dubinsko pranje automobila, koja se koristi i za čišćenje nameštaja u domu.

Metode dubinskog čišćenja automobila

Koristimo oprobanu metodologiju za uklanjanje dubokih nečistoća i eliminisanja bakterija i alergena. Nakon čišćenja automobila od strane stručnjaka u Tepih servisu Beograd, možete da budete sigurni da je vaš automobil postao mnogo zdravije i svežije mesto.

Primenjujemo proces čišćenja u više koraka, koji garantuje bolje rezultate i brzo vreme sušenja u poređenju sa običnim metodama čišćenja sedišta automobila. Naša metoda osigurava da su vlakna pravilno rešena svih nečistoća.

Hemija za dubinsko pranje automobila koju koristimo je bezbedna za okolinu i ne ostavlja štetne posledice. To je naročito važno kada je u pitanju čišćenje kožnih sedišta automobila.

Neka vaš automobil postane oaza mira. Nakon dubinskog čišćenja i osvežavanja kabine, osećaj vožnje će vam biti zaista opušteniji i prijatniji.